Kontakt

Tell me a story, Toru er et digitalt forlag, som tror på kreativiteten i hvert menneske, og at mennesket udvikler sig bedst ved at blive set, hørt og anerkendt.

Hos Tell me a story, Toru er værker formidlet på både skrift og lyd. Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser, mens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie. 

Har du spørgsmål? Kontakt info@tellmeastorytoru.dk, og redaktionen vil gøre sig umage med at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Indsendelse af manuskript

Tell me a story, Toru er på udkig efter spændende forfattere og interessante noveller og digte. 

Send dine noveller og digte til info@tellmeastorytoru.dk. Værkerne skal sendes i Word-format. Vedlæg gerne enkelte oplysninger om dig selv. 

Ved modtagelsen registrerer Tell me a story, Toru værkerne, og redaktionen vil hurtigst muligt tage stilling til en eventuel udgivelse. Du modtager derefter et skriftligt svar.