Toru fortæller...

Vi mangler at præsentere #1

Mellem linjerne! Har du hørt om Rikke, Rikke og Sara?

Mellem linjerne opstod efter mange aftener med rødvin og litteraturfortællinger, da tre kvinder i slutningen af 20'erne besluttede at starte en blog, hvor de ville få mulighed for at dele samtaler og indtryk med andre mennesker. 

De tre kvinder bag bogbloggen Mellem linjerne kender hinanden fra lærerseminaret og deler en kærlighed til den gode historie. Alle er passionerede læsere, der ved siden af fuldtidsjob og familier, anmelder de historier, som gør indtryk - både på godt og ondt. 

Mellem linjerne startede i efteråret 2016. 

Læs Mellem linjerne ved følgende link.

Toru fortæller...

Ida Scharla Løjmand

Kan I huske oplægget hos Håbefulde Unge Forfattere?

Ida Scharla Løjmand bruger skriveprocessen som en terapi. Hvis Ida kunne leve af at skrive dagbog, havde hun valgt den levevej. Ida skriver om alt, som hun har brug for at få ud af hovedet - men har også brug for at føle, at der er en mening med ordet. Ida foretrækker den realistiske genre, der dog gerne må hælde mod den magiske.

Ida læser Human Rights i Malmø, Sverige og arbejder som oversætter.

Ida Scharla Løjmand er født i 1993.

Toru fortæller...

Historiefortælleren Birgitte Albæk Henriksen og Skjalden

Birgitte Albæk Henriksen er privatpraktiserende talepædagog og arbejder med børn med forskellige sproglige vanskeligheder.

Birgitte holder af at fortælle den gode historie og sprede glæde blandt de lyttende. Hun er i konstant udvikling på at opdage nye sider af sin fortælleteknik. Birgitte arbejder som fortæller i sin virksomhed Skjalden, som også er udgivet ved Tell me a story, Toru.

Birgitte Albæk Henriksen er født i 1987.

Læs mere om Birgitte Albæk Henriksen og hendes virke som Skjalden ved følgende link.

Toru fortæller...

Boganmeldernes føljeton #3

Karina Frederiksen har bogbloggen Rina’s bogblog. Bloggen indeholder alt om bøger og Karinas eventyr på vejen til forfatter.

Hos Rina’s bogblog kan læseren efterspørge anmeldelser, som Karina blandt andet anmelder på sin YouTube-kanal Karina’s verden.

Find Rina's bogblog ved følgende link. Eller følg Karina Frederiksen på YouTube her.

Rina's bogblog har anmeldt værker af Birgitte Albæk Henriksen og Doron Haahr.

Toru fortæller...

Boganmeldernes føljeton #2

Josefine May og Kristine Davidsen er gode veninder! På Lushesbooks deler de tanker og meninger om bøger og bogrelaterede emner.

Josefine May er kreativ med masser af fantasi. Hun anmelder typisk bøger inden for genrerne Young adult og fantasy. Josefine bruger meget af sin tid på at skrive og har blandt andet skrevet fanfiktion duologien In Love With A Sugg, som kan læses på den innovative skriveplatform Wattpad.

Kristine Davidsen er bidt af Young adult-genren. I sin fritid har hun mange interesser og dyrker blandt andet musik og dans.

Læs om Josefine og Kristine og Lushesbooks her.

Lushesbooks har anmeldt værker af Gazelle Buchholtz.