Toru fortæller...

Boganmeldere

Tell me a story, Toru ville gerne gøre sig mere bemærket. Og gik endnu en gang i tænkeboks: Hvordan kunne et mikroforlag blive hørt?

Svaret var simpelt og ligetil! Kollegaer i branchen med samme store interesse for litteraturen! Men som sad på den anden side af  bordet! Boganmeldere!

Tell me a story, Toru fandt en liste hos forfatternetværket NewPub over danske boganmeldere og begyndte en læsning, der var interessant og meget givende. Møde efter møde med passionerede læsere, der skrev om oplevelser med litteraturen i en skør og fantastisk blanding af egne meninger og opfattelser! 

Tell me a story, Toru tog kontakt og havde inden længe de første boganmeldere tilknyttet forlaget. Men der blev lagt vægt på boganmeldernes ønske om en tydelig selvstændighed! Værker ville blive anmeldt efter eget valg. Og på medier efter eget valg. Baseret på egne oplevelser. 

På få uger voksede boganmelderne til vigtige samarbejdspartnere for Tell me a story, Toru. Og som tak tilbød Tell me a story, Toru at gøre opmærksom på boganmeldernes virke. 

Du kan læse om boganmelderne og deres anmeldelser af værker fra Tell me a story, Toru her.

Toru fortæller...

Kære Lise Lotte Frederiksen

Jeg har hørt, at du er byvandrer! Uddannet cand.mag. i fagene dansk, engelsk og teatervidenskab, mens du har undervist som gymnasielærer og seminarielærer. 

Du kan lide at fortælle en historie, der inddrager lytteren, og du gør det fejlfrit og fra hjertet! Din stemme er fast og beslutsom og ved, hvor den er på vej hen. Den kan selv efter kringlede lange minutter finde tilbage til den røde tråd og give fortællingen dybde og spænding. 

Jeg har hørt, at du har en stor fascination af det anglofile og skriver om det i magasinet Anglomania og også tilbyder byvandringer, foredrag og rejser. Mon du vil fortælle en historie til Tell me a story, Toru?

Med venlig hilsen

Tell me a story, Toru

P.S. Du må gerne lade busser med titlen 5A køre forbi dine kontorvinduer på Nørrebrogade i tætte klynger, mens du fortæller og lade den så sigende lyd fra busdæk bredde sig over og give stemning til dine fortællinger. 

Toru fortæller...

Hej Doron Haahr!

Fredag den 21. april 2017 tog Tell me a story, Toru telefonen og trykkede nummeret på Doron Haahr. 

Doron Haahr havde kort forinden svaret Tell me a story, Toru på en mail og havde lyst til at udgive sine fortællinger.  

Men hvem var Doron Haahr? Og hvordan havde Tell me a story, Toru fundet ham?

På siden Aarhushistorier.dk havde Tell me a story, Toru stiftet bekendtskab med Doron som en unik historiefortæller med stor stolthed og detalje lagt i sit arbejde. Her havde Tell me a story, Toru lyttet til Doron fortælle sine byvandringer på det digitale medie og set et stort potentiale og muligheden for et interessant samarbejde. 

Og som opkaldet gik igennem med et "Hej, det er Doron" udviklede samtalen sig til at kredse om Dorons lyst til at afprøve sine evner i genren historisk fiktion, hvor fortællingen er bygget op om den gode historie men funderet på faktuelle begivenheder, årstal og steder. 

I juni 2017 kunne Tell me a story, Toru byde velkommen til byvanderen Doron Haahr og hans værk Bispetorv.

Rigtig god læselyst.

Toru fortæller...

Uddrag fra en mail

Emne: Har du lyst til at udgive dine fortællinger?

Kære [Indsæt navn]

Har du lyst til udgive dine fortællinger?

Tell me a story, Toru er et digitalt forlag, som sætter fokus på ordet som kunst. Noveller og digte udgivet hos Tell me a story, Toru er små kunstværker med forfatteren som eneste korrektør. Værkerne er formidlet på både skrift og lyd. Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser, mens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie.  

Hos Tell me a story, Toru sælges e-bøger til 8 kr. og lydbøger til 12 kr. Forfatteren vil med indgåelse af kontrakt modtage honorar for antal solgte e-bøger og lydbøger på baggrund af forhandlet royalty. Forfatterne holder ingen udgifter til udgivelse. 

Tell me a story, Toru kan tilgås ved følgende link.

 

Med venlig hilsen

Tell me a story, Toru

www.tellmeastorytoru.dk

Toru fortæller...

Da tingene gik i stå...

Tell me a story, Toru havde budt velkommen til de første forfattere. I løbet af marts 2017 kunne værker fra Gazelle Buchholtz, Julia Fabricus Port og Uniko niko findes på Tell me a story, Toru.dk.

Men hvad nu? Tell me a story, Toru havde fulgt op på mails fra forfattere, som alle havde vist interesse for Tell me a story, Toru. Forfattere og værker var udvalgt og udgivet. Men hvad nu? Tell me a story, Toru kunne mærke en stilstand krybe ind over besøgstal og det stigende salg langsomt svinde ind igen. 

Tell me a story, Toru satte sig ned med kuglepen og blok og begyndte en brainstorming så voldsom, at papiret fyldtes med navn og krusseduller på kryds og på tværs. Her var svaret! En række personer, som kunne opsøges i jagten på værker til Tell me a story, Toru. 

Tell me a story, Toru dannede sig et overblik. Og pludselig var listen et Excel-ark med 99 linjer over forfatterskoler, skriveklubber, bloggere og historiefortællere, der alle havde noget særligt at byde på i Tell me a story, Torus øjne.