Toru fortæller...

At få en idé #1

Ideen til Tell me a story, Toru var længe undervejs. Hvis man skal blive romantisk og dyrker af den gode historie, begyndte ideen at bevæge sig i tankerne hos en pige i fjerde klasse på Helsinge Realskole en dag, hvor hun i en venindebog en smule tøvende proklamerede til titlen Hvad vil du være, når du bliver stor?: Forfatter. 

Ideen boblede! Med lange stilehæfter fuldt med skråskrift, deltagelse i skriveklubber, plads på forfatterkontor og afslag fra forlag blomstrede en forfatterdrøm fra frø til et lille solidt stykke farverigt ukrudt, der ingen plads i forfatterbranchen kunne finde. 

Med ideen fandtes en stærk tro på, at teksten på et tidspunkt når et slutpunkt. Et slutpunkt, hvor den ikke længere kan omskrives og i stedet er klar til udgivelse og en lyst til i stedet at lade læseren opleve og bedømme fortællingen, som den står skrevet på papiret. 

November 2015 blev Tell me a story, Toru registreret med CVR-nummer 35439676. Pigen fra klasselokalet var blevet 30 år gammel.