Toru fortæller...

Hjemmeside hos Squarespace

Tell me a story, Toru fik et tip fra en god ven. Prøv Squarespace! Opret et abonnement! Det er kasser og vandrør! Og teknikere klar til at hjælpe med problemer. Det er lige dig! Tell me a story, Toru! En ingeniørbaggrund, der smelter sammen med en stor lyst til kreativitet.

Med lange aftener ved skrivebord og på sofa med te begyndte Tell me a story, Toru.dk at tage form. Som med den gode historie var grundtanken for hjemmesiden til stede, men siden fik også lov til at udvikle sig på baggrund af en stærk mavefornemmelse, der fulgte Det føles rigtig-beslutninger.

Hjemmesiden blev bygget op som en salgsportal med fokus på et sort-hvidt udtryk. Ordet skulle være i centrum. Ordet skulle være kunst med et æstetisk udtryk. Siden skulle være simpel. Der blev fundet inspiration hos konkurrenterne. 

Siden blev vist til familie og venner. Kommentarer blev modtaget eller afvist. 

Langsomt blev rammerne for Tell me a story, Toru.dk bygget op. Siden var klar til udgive de første værker.