Toru fortæller...

Alt det, som skete samtidigt

Mange ting skete samtidigt i historien om Tell me a story, Toru. 

Efter udvikling af ideen i At få en idé #1, #2 og #3 frem til åbningen af forlaget i december 2016 skete følgende med overlap for Tell me a story, Toru i løbet af foråret 2016: (1) Tell me a story, Toru deltog på iværksætterkursus hos Københavns Kommune, (2) Tell me a story, Toru oprettede en hjemmeside hos Squarespace og fik udarbejdet (3) En standardkontrakt med fokus på det gode samarbejde mellem forlægger og forfatter samt arbejdet med (4) Perfektionering af værkerne som e-bøger og lydbøger. Og så var der (5) Alt det løse: Domæne, virksomhedsmail, tjeklister og skabeloner, som var små men vigtige detaljer i historien om Tell me a story, Torus rejse fra mikroforlag til etableret forlag i den danske bogbranche. 

Historien fortælles med overblik. Men i virkeligheden fløj tanker rundt mellem hinanden. Nogle fandt hvile, mens andre fløj så højt, at de blev glemt. 

Tell me a story, Toru skrev mange tanker ned. Og lovede sig selv: Tanker hviler i 24 timer, inden der handles. Men rører mavefornemmelsen på sig, skal tanken hvile i sammenlagt en uge! Derefter... Hvis du stadig husker den! Og mavenfornemmelsen har lagt sig. Følg tanken! Med alt, hvad du har! Tro på den! Den har haft mulighed for at forsvinde ud og væk, men du huskede den. Den blev hos dig! Den kan noget!