Toru fortæller...

At få en idé #3

Men hvad gør man med sin idé, når man har besluttet at følge den?

Tell me a story, Toru var blevet en virksomhed, men detaljerne var uklare. Et forlag? Med fokus på debutanterne? Men hvor høje ville udgifterne blive? 

Tell me a story, Toru begyndte at undersøge markedet. Var det muligt selv at binde bøgerne? Simpelt og charmerende? En ven til at læse korrektur? Forlagsbranchen havde store adgangskrav. Udgifterne var uoverskuelige og druknede den gode idé. 

Men måske der var en anden mulighed? Og en mulighed, der også gjorde det muligt at adskille sig fra konkurrenterne? De mange afsnit af DR programmet Løvens hule, som sammen med rødvin og utallige snakke med venner og kæreste  havde været en vigtig faktor for opstart af Tell me a story, Toru, begyndte igen at spille ind. Tell me a story, Toru huskede tilbage på den danske iværksætter Jesper Buch, grundlæggeren af Just Eat og hans proklamation (fritfortolket af Tell me a story, Toru) i et af afsnittene: Det bedste, som du kan sælge, er luft.

Kunne det være en mulighed at holde udgifterne i skak med det digitale medie, som var under så stor udvikling? E-bøger? Lydbøger? Det digitale medie ville gøre faste udgifter ubetydelige og give Tell me a story, Toru mulighed for at fokusere udelukkende på de fantastiske tekster, som lå i skrivebordsskuffer klar til at blive delt.

I løbet af foråret 2016 blev Tell me a story, Toru langsomt, men støt et koncept: 

Tell me a story, Toru er et digitalt forlag, som sætter fokus på ordet som kunst.

Noveller og digte udgivet hos Tell me a story, Toru er små kunstværker med forfatteren som eneste korrektør. Værkerne er formidlet på både skrift og lyd. Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser, mens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie.

Ideen og Tell me a story, Toru var klar til at møde virkeligheden.