Toru fortæller...

E-bøger og lydbøger

Tell me a story, Toru sætter en ære i at sikre en høj kvalitetet og en interessant oplevelse med hver novelle og hvert digt.

Tekster blev læst. Videoer gennemgået. Tell me a story, Toru ville føle sig sikker på ePub-formatet og mp3-formatet, som værkerne skulle udgives i. 

En skabelon blev opsat for ePub-formatet i Pages for at sikre ensartethed for alle e-bøger fra Tell me a story, Toru. En skabelon blev opsat for mp3-formatet i GarageBand for at sikre ensartethed for alle lydbøger fra Tell me a story, Toru

En skrifttype skulle vælges. Licens skulle søges. Og implementeres. Værkerne blev kontrolleret ved forskellige enheder. Support på Tell me a story, Toru.dk blev oprettet. Tell me a story, Toru var tilfreds! E-bøgerne og lydbøgerne var flotte og lettilgængelige for læseren. 

Se resultatet af Tell me a story, Torus arbejde med ePub-formatet og mp3-formatet her:

 

Noveller fra Tell me a story, Toru

Lydbøger fra Tell me a story, Toru