Toru fortæller...

Kaffemøder og de første tekster

Tell me a story, Toru havde fået næsten 15 mails med interesserede forfattere, der alle havde læst et opslag på et bibliotek eller en kaffebar. Flere forfattere ønskede mere information, og mange havde vedhæftet tekster og personlige beskrivelser af drømme og arbejdsmetoder  

Tell me a story, Toru skulle gøre sig mange tanker og blev klogere på koncept og forlag, som spørgsmålene blev sendt retur med svar til de mange forfattere. Og der var meget talent! Tell me a story, Toru kunne løfte hænderne over hovedet for en iværksætterdrøm, der havde mulighed for at udvikle sig! 

I den kolde januar måned 2017 planlagde Tell me a story, Toru sine første kaffemøder. Klar til at fortælle om Tell me a story, Toru og til at møde de første forfattere!