Toru fortæller...

Velkommen!

I december 2016 åbnede det digitale forlag Tell me a story, Toru. Tell me a story, Toru sætter fokus på ordet som kunst. Noveller og digte udgivet hos Tell me a story, Toru er små kunstværker med forfatteren som eneste korrektør. Værkerne er formidlet på både skrift og lyd. Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser, mens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie. 

Tell me a story, Toru blev etableret som virksomhed efter i mange år at have arbejdet på egne tekster blot for at opdage, at de blev liggende i skrivebordsskuffen og aldrig delt. Pludselig begyndte Tell me a story, Toru at lægge mærke til, hvorledes andre forfattere, som var bekendtskaber fra skriveklubber og skrivekurser, også havde tekster, som blev liggende i skrivebordsskuffer og aldrig delt. Tell me a story, Toru vil gerne give muligheden for at flere tekster kommer op af skrivebordsskuffen og bliver læst! 

Den 28. september 2017 åbnede bloggen bag forlaget Tell me a story, Toru! Med bloggen kan du være med til at følge Tell me a story, Torus rejse fra mikroforlag til etableret forlag i den danske bogbranche. Det bliver en historie om iværksætteri, hårdt arbejde og ærlighed - og med afsæt i den litterære verden og med den gode historie som omdrejningspunkt. 

Vi glæder os til at lade dig læse med! Rigtig god læselyst.