Boganmeldere er vigtige samarbejdspartnere for Tell me a story, Toru. De anmelder værker fra Tell me a story, Toru på medier efter eget valg. Deres anmeldelser er baseret på egne oplevelser. 

Boganmelderne modtager værker fra Tell me a story, Toru uden omkostninger men aflønnes ikke af Tell me a Story, Toru. Tell me a story, Toru takker i stedet boganmelderne for deres arbejde ved at gøre opmærksom på deres virke. 

Alle boganmeldere kan kontaktes direkte ved nedenstående oplysninger. Men har du alligevel spørgsmål? Kontakt info@tellmeastorytoru.dk for mere information.


Inge Jørgensen har bloggen Hverdagens baggård. Hun skriver boganmeldelser og om ting, som sker i hende og hendes mands liv.

Følg Hverdagens baggård ved følgende link

Julie Morup har bogbloggen Julie the Book Cat.

Hos Julie the Book Cat er hver bog en byggesten til det lille spirende bogunivers, som Julie er ved at bygge. På bloggen sker dog også, at du finder et indlæg om Julies kone Luna eller om hendes kat Noir.

Julie er uddannet sygeplejerske og arbejder på en psykiatrisk afdeling for voksne.

Find Julies blog Julie the Book Cat her.

Kulturkulten

har skrevet tanker om Tell me a story, Toru og anmeldt Gazelle Buchholtzs værk Bænkevarmeren og bænkebideren 

Kulturkulten er en blog om kultur i en bred forstand.

På Kulturkulten har alt fra store eksistentielle spørgsmål til mindre emner som boganmeldelser, kulturelle anbefalinger og små grublerier en plads.

Læs med hos Kulturkulten ved følgende link.

Litteraturlinjer er en blanding af omtale, anmeldelse og analyse, der udstråler en blændende passion fra indehaveren, Martin Rytter Handberg.

Martin har udover Litteraturlinjer virksomhederne Korrekturselskabet ApS og The Funky Forest, som tilbyder overnatning i naturen i Langå.

Vil du læse med hos Litteraturlinjer? Eller vide mere om Martin og hans projekter? Klik her.

Lushesbooks

har anmeldt værker af Gazelle Buchholtz

Josefine May og Kristine Davidsen er gode veninder! På Lushesbooks deler de tanker og meninger om bøger og bogrelaterede emner.

Josefine May er kreativ med masser af fantasi. Hun anmelder typisk bøger inden for genrerne Young adult og fantasy. Josefine bruger meget af sin tid på at skrive og har blandt andet skrevet fanfiktion duologien In Love With A Sugg, som kan læses på den innovative skriveplatform Wattpad.

Kristine Davidsen er bidt af Young adult-genren. I sin fritid har hun mange interesser og dyrker blandt andet musik og dans.

Læs om Josefine og Kristine og Lushesbooks her.

Duygu Arikan har bloggen ME TO WE FASHION.

Med en kandidatuddannelse i Kultur og formidling brænder Duygu for tekstforfatning og kulturelle arrangementer.

ME TO WE FASHION er bygget op med tanke på fællesskabet. Duygu inviterer derfor sine læsere til at deltage aktivt og blive en del af bloggen.

Find ME TO WE FASHION ved følgende link eller følg Duygu og ME TO WE FASHION på Instragram ved metowefashion.dk.

Mellem linjerne opstod efter mange aftener med rødvin og litteraturfortællinger, da tre kvinder i slutningen af 20'erne besluttede at starte en blog, hvor de ville få mulighed for at dele samtaler og indtryk med andre mennesker. 

De tre kvinder bag bogbloggen Mellem linjerne kender hinanden fra lærerseminaret og deler en kærlighed til den gode historie. Alle er passionerede læsere, der ved siden af fuldtidsjob og familier, anmelder de historier, som gør indtryk - både på godt og ondt. 

Mellem linjerne startede i efteråret 2016. 

Læs Mellem linjerne ved følgende link.

Karina Frederiksen har bogbloggen Rina’s bogblog. Bloggen indeholder alt om bøger og Karinas eventyr på vejen til forfatter.

Hos Rina’s bogblog kan læseren efterspørge anmeldelser, som Karina blandt andet anmelder på sin YouTube-kanal Karina’s verden.

Find Rina's bogblog ved følgende link. Eller følg Karina Frederiksen på YouTube her.

Louise Bach Jensen elsker bøger! Hun har bloggen The Secret Life of a Book Collector, hvor hun skriver anmeldelser af bøger og om ting, der relaterer sig til bøgernes verden.

Louise oprettede sin blog, da hun savnede et medie, hvor hun kunne dele sine tanker om en netop læst bog. Louise læser Informationsvidenskab og Kulturformidling med specialisering i Kulturformidling på Københavns Universitet.

Læs Louises blog The Secret Life of a Book Collector ved følgende link.