Tell me a story, Torus bogklub er for dig, som gerne vil bringes tættere sammen med forfatteren. Værkerne sendes til din mail en fast ugedag over en periode på 2 eller 4 uger. Med Tell me a story, Torus bogklub og et nyt værk om ugen får du mulighed for at afsætte tid til værket. Bogklubben ophører efter den aftalte periode. Du kan tilmelde Tell me a story, Torus bogklub med værkerne som e-bøger eller lydbøger. Tilmeld dig et valg af en bogklub senest søndag og modtag dit første værk den efterfølgende uge. 

Du kan også give en læse- eller lytteoplevelse i gave! Oplys din ven, familie eller bekendtes navn og emailadresse på bogklub@tellmeastorytoru.dk, når du har foretaget dit køb. Værkerne vil efterfølgende blive sendt til oplyste emailadresse. 

Skriv til bogklub@tellmeastorytoru.dk, hvis du har spørgsmål! Rigtig god læse- eller lyttelyst.


2 digtere

findes med værker som e-bøger til 10 kr. og med værker som lydbøger til 20 kr.

OBS! Pris for ikke-medlemmer af Tell me a story, Torus bogklub er 16 kr. med værker som e-bøger og 24 kr. med værker som lydbøger. 

2 digtere er din mulighed for at stifte bekendtskab med Jeppe Alling Jacobsen og Julia Fabricius Port og starte ugen med en digtsamling. Jeppe skriver om de indre menneskelige konflikter med undertoner af politik og sortsyn på moderne systemstrukturer, mens Julia skriver om det levede liv, om naturens mystik, taktløse relationer, barnets uskyld og egne tågede minder. Værkerne sendes hver mandag i 2 uger. 

Den gode historie til søndag eftermiddag

findes med værker som e-bøger til 20 kr. og med værker som lydbøger til 40 kr.

OBS! Pris for ikke-medlemmer af Tell me a story, Torus bogklub er 32 kr. med værker som e-bøger og 48 kr. med værker som lydbøger. 

Den gode historie til søndag eftermiddag er 4 solide værker, der kredser om den gode historie. Med Den gode historie til søndag eftermiddag vil du møde forfatterne Ida Scharla Løjmand, Kristine Feldung, Doron Haahr og Gazelle Buchholtz og fortællinger,  der vil få dig til at tænke og føle. Værkerne sendes hver søndag i 4 uger.