Tell me a story, Toru er et digitalt forlag, som tror på kreativiteten i hvert menneske, og at mennesket udvikler sig bedst ved at blive set, hørt og anerkendt.

Hos Tell me a story, Toru er værker formidlet på både skrift og lyd. Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser, mens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie. 


Nete Krøll og erotikken!

Tove Ditlevsen åbnede for alvor den litterære verden for Nete Krøll Eriksen, som i dag er en del af den litterære undergrundsscene i København. 

Nete skriver erotik og arbejder med det sensuelle udtryk i ordet. Hendes digte er tidligere udgivet i en række aviser, magasiner og antologier.

Nete er født i 1967.

Det skriver anmelderne om LÆNGSEL:

"For første gang vil jeg anmelde en novelle. Det er ikke normalt en genre jeg ellers gør mig så meget i, men der er jo en første gang for alting. Nete Krølle har skrevet novellen længsel og jeg vil vel dybest set betegn den  som en novelle om hovedpersonens drømme, længsler og fantasier – blandet lidt med hendes virkelige verden. Novellen er super erotisk og giver et indblik i kvinders erotiske fantasier  – samtidig er den et billedet på den kvindelige sexfantasi.
 
Jeg tror at mange kvinder vil kunne leve sig ind i det skrevne og vil kunne sidde i smug og nikke genkendende til novellen."

Boginspirationen

"Bøger.org giver digtsamlingen 3 ud af 5 stjerner for en meget følelsesbetonet digtsamling, som kommer godt rundt i det følelsesmæssige univers, og det illustrerer også en stribe digte med mange erotiske detaljer, som får tankerne til at stikke af.
 
Rent litterært er det ikke en tosset digtsamling."

Bøger.org

"Digte som jeg klart kan anbefale, og som jeg syntes forfatteren virkelig vil noget med. Og det er i sig selv en god ting!"

Hverdagens baggård