Hjælp til e-bøger

E-bøger bliver leveret med det samme til e-mailadressen oplyst ved bestilling. I mailen vil der være et link til at downloade værket. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at kopiere linket til download og indsætte linket i din browser for at downloade værket.

E-bøger leveres i ePub-format og downloades derved automatisk til enhedens bibliotek, såfremt du har et e-bogsprogram installeret på din enhed. Dog kan det være nødvendigt at konvertere bogen til andet format, såfremt dit e-bogsprogram ikke understøtter ePub-formatet.  

Som forlag sætter Tell me a story, Toru en ære i at sikre en høj kvalitet og en interessant oplevelse med hver novelle og hvert digt. Har du spørgsmål til dine produkter? Kontakt kundeservice@tellmeastorytoru.dk, og vi vil gøre os umage med at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Hjælp til lydbøger

Lydbøger bliver leveret med det samme til e-mailadressen oplyst ved bestilling. I mailen vil der være et link til at høre værket. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at kopiere linket til download og indsætte linket i din browser for at downloade værket.

Lydbøger leveres i mp3-format og kan høres fra alle enheder. 

På din computer kan lydbøger downloades og tilføjes dit musikprogram.  Såfremt du ønsker at gemme lydbøger på din smartphone eller tablet, sker dette ved at overføre fra computer til den valgte enhed. 

Som forlag sætter Tell me a story, Toru en ære i at sikre en høj kvalitet og en interessant oplevelse med hver lydbog. Har du spørgsmål til dine produkter? Kontakt kundeservice@tellmeastorytoru.dk, og vi vil gøre os umage med at besvare din henvendelse hurtigst muligt.